bezoek ook:

beko kinderopvang
beko kinderopvang
de leukste moppen!
de leukste moppen!

Ontdek hier de allerleukste moppen & raadsels!


moppen:

nr 1. er kwam eens een man bij de slager, vraagt de man: hebt u bokkenpoten? ja! zei de slager. waarop de man antwoordde:' zo da's moeilijk lopen zeg!'

nr 2. er kwam eens een man bij de kapper, vraagt de man: kunt u mijn pony knippen? nee. zei de kapper. maar waarom dan niet? vroeg de man. nou, zei de kapper; wij knippen helaas geen beesten!

nr 3. er komt een man bij de dokter, de dokter krijgt een papiertje in zijn handen geduwd waarop staat: ik kan niet praten! 

dan pakt de dokter een hamer en slaat er heel erg hard mee op de man zijn been. ''AAAAAAAAAAAAH!!!'' schreeuwt de man.

waarop de dokter antwoordde: morgen leren we de B...

nr 4. Een niet erg snuggere voetballer staat na de EK Wedstrijd onder de douche met een paraplu!."Hé, waarom doe je dat?" vraagt een teamgenoot. Dan antwoordt hij: "ik ben mijn handdoek vergeten!"

nr 5. Twee nederlandse soldaten en 1 belgische soldaat willen drugs smokkelen over de grens. De eerste Nederlander sluipt over de grens. hij trapt op een takje en: kraaaaaaak.... de wachters komen uit hun huisje en roepen: wie is daar? woef woef, roept de soldaat. De 2e nederlander probeert het ook. hij struikelt over een boomwortel en: plofffff..... De wachters komen weer uit het huisje en roepen weer: wie is daar? woef woef roept de soldaat. Dan probeert de belg het. Hij stoot zich aan een tak en weer: kraaaak..... de wachters uit hun huisje en weer: wie is daar? Roept de Belg: nog een hond!

nr 6. Een Belg huurt een kano en peddelt het water op. Midden op de plas kiept zijn kano om. De kano komt niet meer overeind. De man komt niet meer boven. Enkele omstanders springen in het water en halen de bewusteloze Belg naar de kant. Ze beginnen te beademen en te reanimeren. De politie komt erbij. Ze kijken in zijn binnenzak. Daar zitten een Belgisch paspoort en drie zwemdiploma's in. Als de Belg bijkomt, vraagt een agent: "Kon je jezelf nou niet redden? Je hebt verdorie drie zwemdiploma's!" "jawel," zegt de Belg, "maar ik wist niet dat die hier ook geldig waren."?

nr 7. Een ontslagen ambtenaar meldt zich voor zijn eerste werkdag bij de supermarkt. De manager begroet hem joviaal, geeft hem een bezem en zegt: Jouw eerste taak is om de vloeren aan te vegen. De ex-ambtenaar kijkt de manager verbaasd aan en stamelt: "Maar ik was hiervoor een hoge ambtenaar." Oh sorry, dat wist ik echt niet, zegt de manager, Geef mij die bezem maar dan doe ik het even voor!

nr 8. 

Een boer is met zijn knecht op het land als hij tot aan zijnenkels in de blubber zakt."Ga mijn laarzen halen", zegt de boer. Als de knecht bij de boerderij is komt hij de twee bloedmooiedochters van de boer tegen."He, wat doe jij nou hier", vragen de meiden."Ik mag van de boer met jullie allebei naar bed," zegt hij."Daar geloven we niks van," zeggen de meiden."Oh nee? Wacht maar dan vraag ik het hem," zegt de knecht.En hij roept keihard naar de boer op het land :"Moest ik er nou 1 pakken of 2 ?" De boer schreeuwt terug : "Allebei natuurlijk!"

 

nr 9. Een Fransman vaart met zijn privejacht, er komt een andere boot op hem af en ze botsen, beide boten zinken.
Op die andere boot zat er een Duitser.
De Fransman en Duitser zwemmen samen naar een eiland.
Op dat eiland is er een stam gevestigd.
Het stamhoofd beslist vlug over het lot van beiden en zegt:''in de pan ermee''.
De fransman en de Duitser vragen wat ze moeten doen om te blijven leven.
Het stamhoofd zegt.
''Zoek 100 dezelfde vruchten''.
De Fransman en de Duitser gaan allebei het bos in en de Fransman komt het eerst terug met 100 bessen.
Het stamhoofd zegt: ''en steek ze nu een voor een in je gat zonder te lachen''.
Het lukt de Fransman vlot maar bij de 100ste bes begon hij te lachen.
Het stamhoofd: ''IN DE PAN ERMEE!''.
Omstanders vroegen verbaasd waarom de fransman nu bij de 100ste bes begon te lachen!
De Fransman antwoordde:''Ik zag die Duitser aankomen met 100 kokosnoten!

nr 10. Een dom blondje komt bij de dokter en zegt: "Dokter, ik heb buikpijn." Waarop de dokter: "Is het accuut?" Blondje: "Nee, het is iets erboven"

nr 11. In een vliegtuig richting Montreal staat ineens een mooie blonde vrouw op en loopt van het economy-class gedeelte naar het business-class gedeelte en laat zich in zo'n comfortabele zetel vlijen. Een steward ziet dat en gaat er achteraan. Hij tikt de blondine op haar schouder en vraagt haar ticket. Na deze bestudeerd te hebben, zegt hij tegen de dame: Sorry mevrouw, maar dit is de business-class en u heeft een ticket voor economy-class. De blondine roept: Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Montreal en ik blijf hier zitten! De steward meldt dit voorval in de cockpit en de co-piloot gaat even polshoogte nemen. Mevrouw, zegt hij,aarschijnlijk heeft u de steward niet begrepen, maar uw ticket is niet geldig voor dit gedeelte van het toestel. U dient zich naar het economygedeelte te begeven. De vrouw roept: Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Montreal en ik blijf hier zitten! De co-piloot meldt dit aan de piloot en die zegt: Wacht maar even. Ik ben getrouwd met een blonde vrouw. Ik spreek ''blonds''De piloot gaat naar de blonde dame en fluistert haar iets in het oor. Zonder slag of stoot staat de vrouw op en begeeft zich onmiddellijk naar het economygedeelte.De steward en de co-piloot vragen de piloot hoe hij dat in godsnaam geflikt heeft.Simpel, zegt de piloot, ik heb tegen haar gezegd dat de business-class niet naar Montreal gaat...

nr 12. Twee blondjes zitten met elkaar te praten. De een verteld dat ze gister een zwangerschaps test heeft gedaan. Zegt die ander: "Goh, waren het moeilijke vragen?"

nr 13. Gisteren kwam ik een blondje tegen met een wekker in haar mond. Ik zeg tegen haar: ''Wat doet die wekker in jouw mond?'' Zegt zij: ''Ik werd vanmorgen wakker naast mijn vriend en die zei: Wat stink jij uit je mond zeg, ga je tanden poetsen of doe een TIC-TAC in je mond!''

nr 14. Een blondje krijgt een tweeling en huilt ononderbroken. De verpleegster vraagt: 'Waarom huil je eigenlijk? Je hebt twee prachtige babys!' 'Ja, maar ik weet niet van wie die tweede is!!'

nr 15.  Twee onderbroeken liggen samen in de wasmand.
Zegt de ene tegen de andere: "Ben jij op reis geweest? Je ziet er zo bruin uit."

nr 16.

Wie heeft de triatlon (soort marathon, deels te voet

deels zwemmen en deels met de fiets) uitgevonden?
De Marokkanen: te voet naar het zwembad en met de fiets terug!

 

nr 17. "Hoe heet uw hond?" vraagt de doelman aan de scheidsrechter."Ik heb helemaal geen hond." "Wat verschrikkelijk! Blind en toch geen hond!"

raadsels:

nr 1. waarom stinkt een scheet?

antwoord: dan heeft een dove er ook wa aan!

nr 2. ”Toppunt van diëet!
 

 

antwoord: Geen vetgedrukte letters meer lezen.

nr 3. Toppunt van lef in de auto:

 

antwoord: Een spookrijder proberen in te halen

nr 4. Waarom gaat een dom blondje vrijdagavond altijd langs het raam naar buiten? 
 

 

antwoord: Omdat het weekend voor de deur staat.

nr 5. Wat heeft 50 tanden en houdt een verschrikkelijk monster tegen? 
 

 

antwoord: Mijn gulp.

nr 6. Waarom is een dom blondje uitzinnig als ze een puzzel in 2 maanden af heeft gekregen? 
 

 

antwoord: Omdat op de doos staat "van 3 tot 5 jaar".

nr 7. Waarom staat er op het nachtkastje van een dom blondje een leeg glas en een vol glas water?

 

antwoord: Een glas voor als ze dorst heeft en eentje voor als ze geen dorst heeft.

nr 8. waarom heeft president bush een rode telefoon?

 

antwoord: dan kan hij ermee bellen!